Bij Visser & Visser kan dat. Hier zorgen we er samen voor dat ons werk ertoe doet en dat we van betekenis zijn voor elkaar. Dat gaat over waarde toevoegen in je werk, over het verschil maken en er voor elkaar zijn. Kortom, doen wat telt. Jaco Slingerland, CEO bij Visser & Visser, weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om kansen te krijgen en op die manier eigen ideeën vorm te kunnen geven.

Jaco startte 27 jaar geleden als Assistent-Accountant en groeide door naar zijn huidige rol als CEO. Hij begrijpt als geen ander hoe waardevol het is om een visie te ontwikkelen en daar actief mee aan de slag te gaan. “Mijn persoonlijke visie is gebaseerd op de waarden die ik heb. Ik geloof dat ieder mens gezegend is met talenten, en bij Visser & Visser geven we ruimte om die te ontwikkelen en te delen met anderen”, legt hij uit. Dit is verankerd in het DNA van de organisatie. Of het nu gaat om collega's of klanten, de drang om te groeien en anderen te helpen, is voelbaar in alles wat we doen.

Van waarden naar visie

Deze waarden vormen de basis van de visie die we als organisatie hebben ontwikkeld. “Onze droom is om één organisatie te zijn die niet alleen ondersteunt in bedrijfsvoering, maar ook bij de ontwikkeling van zowel de ondernemer als zijn medewerkers”, zegt Jaco. De lancering van het platform voor ondernemerschap is een goed voorbeeld van hoe deze visie in de praktijk wordt gebracht.

Wanneer een visie is gericht op groei en ontwikkeling, trekt dat vanzelf de juiste mensen aan. "Bij Visser & Visser werken we vanuit vertrouwen en geven we elkaar de ruimte om te ondernemen. Heb je ideeën of plannen, dan krijg je de kans om deze uit te werken en te presenteren. Zo zijn er bij ons al talloze nieuwe initiatieven ontstaan, van nieuwe vestigingen tot gespecialiseerde dochterondernemingen.”

Dit is wat werken bij Visser & Visser zo bijzonder maakt: de ruimte om te vernieuwen en bij te dragen aan de toekomst van de organisatie. “Zolang een idee past binnen onze drijfveer om relevant te blijven, is er enorm veel mogelijk”, benadrukt Jaco.

Doen wat telt

Visser & Visser vat haar visie als werkgever samen met de belofte 'Doen wat telt'. Voor iedereen betekent dit iets anders, maar de kern blijft hetzelfde: bij Visser & Visser krijg je de kans om jouw visie tot leven te brengen en een verschil te maken. “Het waarmaken van mijn dromen en daarmee anderen helpen is wat doen wat telt voor mij betekent”, zegt Jaco.

De kracht van Visser & Visser ligt in het samen doen. “Wij gaan nooit voor het 'ik', maar altijd voor het collectief belang”, legt Jaco uit. Dit geldt niet alleen binnen de organisatie, maar ook in de samenwerking met klanten. Of het nu gaat om een vraag van de klant of onze proactieve adviezen, de overtuiging dat delen rijk maakt, zit diep in het DNA van onze organisatie.

Maak jouw visie waar bij Visser & Visser

Ben jij iemand die graag groeit en houdt van de dynamiek van ondernemerschap? Dan biedt Visser & Visser jou een werkplek waar je de ruimte krijgt om te ontwikkelen, te delen én te vernieuwen. Net zoals Jaco dat al jaren doet. “Ik heb altijd ruimte gevoeld om te pionieren. Toen ik begon, was ik jong, maar ik kreeg direct vertrouwen en kansen. Het is aan jou om die te grijpen en jouw visie tot leven te brengen.”

Doen wat telt. Wat betekent dat voor jou?

Ontdek meer over werken bij Visser & Visser op www.werkenbijvisserenvisser.nl.

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur