De zomervakantie is een uitgelezen kans om je even los te maken van de dagelijkse hectiek. Het is de tijd van het jaar waarin je eindelijk wat afstand kunt nemen van je drukke agenda en to-do lijstjes. Je klanten en collega’s zijn op vakantie, wat leidt tot een minder snel vollopende mailbox én deadlines die opeens geen deadlines meer blijken te zijn. Dit biedt een perfect moment om na te denken over wat echt belangrijk is in het leven. Heb jij ooit stilgestaan bij de kracht van reflectie en bezinning tijdens deze rustige periode?

Tijdens de zomervakantie krijg je de mogelijkheid om na te denken over je toekomst. Hoe ziet jouw toekomst eruit? Welk pad wil jij bewandelen? Wat is je volgende bestemming? Het zijn vragen die niet alleen relevant zijn voor jouw persoonlijke groei, maar ook voor jouw professionele ontwikkeling.

Dit jaar hebben wij als Visser & Visser dezelfde vragen gesteld en uitgebreid nagedacht over onze koers. Het resultaat is een duidelijke en vernieuwde richting die ons helpt onze doelen beter te bereiken: het platform voor ondernemerschap.

Platform voor ondernemerschap

Vernieuwend zijn in onze sector is essentieel, niet alleen om relevant te blijven, maar ook om te zorgen dat we als organisatie zelfstandig kunnen groeien. Zelfstandig groeien als adviesorganisatie, het kán echt!

Wat we ondernemers kunnen bieden is in het afgelopen jaar flink uitgebreid. Op het platform voor ondernemerschap helpen we ondernemers bij alle facetten van het ondernemerschap. Zo krijgen ze uitgebreide ondersteuning op het gebied van accountancy en advies, leiderschap en ontwikkeling, en strategie en organisatie. Naast onze traditionele dienstverlening is er op dit platform juist aandacht voor soft skills zoals coaching, leiderschapsadvies en strategieontwikkeling. Met deze strategische herpositionering zetten we ons in voor de groei en ontwikkeling van ondernemers, zowel in hun zakelijke als persoonlijke leven. De focus ligt op het bieden van uitgebreide ondersteuning die verder gaat dan financiële rapportages, met aandacht voor de mens achter de onderneming.

Werken bij Visser & Visser: unieke mogelijkheden

Waarom vinden wij deze nieuwe koers zo belangrijk? Omdat we daarmee onze cultuur van menselijkheid en betrokkenheid kunnen waarborgen. Bij Visser & Visser geloven we sterk in een cultuur waar ‘de mens’ centraal staat. Dit betekent dat we niet alleen onze klanten vanuit de breedte helpen, maar ook onze medewerkers veel mogelijkheden bieden. We geloven dat onze bedrijfscultuur en onze waarden ons onderscheiden. Hiermee kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen en tegelijkertijd een inspirerende werkomgeving bieden. Bij Visser & Visser krijg je de unieke kans om jezelf continu te ontwikkelen en mee te groeien met de organisatie!

Zomervakantie

Dus, ben jij uitgegroeid op de plek waar je nu zit? Gebruik de zomervakantie om eens goed na te denken, en misschien wel het roer om te gooien. Net zoals wij bij Visser & Visser een nieuwe koers zijn gaan varen, kan ook jij een nieuw avontuur starten en je carrière een nieuwe richting geven. Maar het begint bij de eerste stap. Gebruik de zomervakantie om uit te rusten, te reflecteren en misschien wel concrete stappen te zetten richting jouw volgende bestemming.

Bij Visser & Visser zijn we klaar voor de toekomst. Jij ook?


Bekijk onze vacatures

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur